Våra Charter och Skärgårds Event!

 

IMG_5417Vi har en slogan som heter ”Passion För Smaker” och nytt för i år är att vi fördjupar samarbetet med båten M/s Rozzo som kan bokas antingen via oss eller direkt på http://www.hahncharter.se. Det som bilden visar är en god förrätt med Västerbottenost med fluffig muffinsbotten, lättrökt len lax samt picklad rödlök. Förrätten uppskattades mycket väl av gästerna tillsammans med champagne på en av de turer som vi nyligen genomfört tillsammans med Rozzo som tar grupper mellan 10-30 personer. Hör gärna av er så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: