Smakupplevelser & Event

På Kaffehörnan och Annat Gott så kan ni alltid boka upp oss
för olika event och smakupplevelser.

pexels-photo-416510.jpeg

Nedan har vi listat några av våra event som uppskattas av våra kunder. Se gärna det som inspiration för dig och din grupp mellan 8-20 personer. Vi har många idéer och är öppen för andra önskemål från våra kunder.

Upplev våra Gastroturer i Stockholms skärgård samt på SoFo/Södermalm:

GastroRally i SoFo Södermalm( i samarbete med Gastrorally)dsc_63522010-08-110001

GastroRally är en ny spännande form av event som kombinerar kulinariska upplevelser med intressant guidning av de platser vi besöker. Denna kväll riktar sig till alla åldrar och fyller en social funktion, som man ska komma ihåg med ett leende. Det ska god mat, god dryck och förhoppningsvis lite ny kunskap om Stockholms (Söders) spännande historia. Och framförallt ska man få chansen att umgås. Vi rör oss i de historiska delar av stan och alla ställen vi besöker är noga utvalda – personliga, av lite skiftande karaktär som speglar de senaste i mat-vintrenderna.

Mer information kommer i slutet av april eller du kan kontakta oss på 070-919 81 83 

_DSC1572 (1)Gastroupplevelse i Stockholms skärgård
med M/Y Rozzo

Detta är ett gastrorally utöver det vanliga. Vi åker ut i skärgården (kvällstid) med detta fantastiska fartyg. M/y Rozzo är en Princess 56. Man får en sjöturen med en känsla av lyx.

Skärgårdturen startar kl 17.15 vid Strandvägen. Vi går ombord och får ett glas champagne medans vi njuter av kvällssolen och färden till restaurang Batteriet där det blir förrätt med ett glas vin och en härlig utsikt över Solöfjärden. Vi entrar Rozzo igen för en skön tur. Varmrätt och vin blir det på det klassiska Waxholms Hotell. Vi tar oss över till Kastellet och får höra lite av dess historia. Vi fortsätter in mot Stockholm och njuter samtidigt av dessert & kaffe. M/y Rozzo har en välfylld bar för slutna sällskap till självkostnadspris för de som önskar något extra och gott att dricka. Vi landar åter vid Strandvägen kl 22.00.

Vi arrangerar även andra smakrika upplevelser tillsammans med M/y Rozzo.

Prisex för 20 pers: skärgårdstur med m/y Rozzo och guide, ett glas champagne, förrätt med ett glas vin, varmrätt med vin, dessert & kaffe, inkl moms 2.575:-/pers, exkl moms 2.282:-/pers

Våra gastroturer utförs i samarbete med Gastrorally (www.gastrorally.se)

Exempel på våra andra smakupplevelser & event:

  • Smakupplevelse Kaffe (omtyckt aha upplevelse)
  • Smakupplevelse Te (omtyckt & intressant te upplevelse)
  • Smakupplevelse Olivolja (något matigt och kanske dessertigt)
  • Smakupplevelse Kaffe, choklad och Rom (härlig kombo)
  • Smakupplevelse charkplanka (kul kombo med saker från våra leverantörer)
  • Smakupplevelse BBQ sås (Ny uppskattad kombo med BBQ sås, dryck och matprov
  • Smakupplevelse ”de luxe” med chartertur (bokas på förfrågan halvdag/heldag, mer information finns på http://www.hahncharter.se

 

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: